Apocalypse Never – A bestseller magyar kiadása. Exkluzív könyvbemutató és beszélgetés Győrben

Michael Shellenberger könyve tökéletes képet alkot az elmúlt időszak környezetvédelemmel kapcsolatos szélsőségeiről. A klímaváltozás hoz magával problémákat, de lehetőségeket is hordoz, amelyekkel élnünk kell. A technológiai fejlődésnek köszönhetően képesek lehetünk kiküszöbölni a környezeti problémákat.

A pánikhangulatot keltő zöld szervezetek elferdítik a valóságot? A modern gazdaság lebontása helyett az innovatív megoldások vezetnek el minket a fenntarthatóbb jövőhöz? Elmarad a világvége? Ezekre a kérdésekre is keresi a választ a szerző, aki a Klímapolitikai Intézet felkérésének eleget téve a könyvbemutató alkalmával személyesen látogat el az Egyesült Államokból az MCC-be.

Shellenberger neves újságíró, egykori zöld aktivista. Ökopragmatista, Green Book Award Winner bestseller író, akit a Time Magazin „Hero of the Environment” díjával tüntettek ki. Több jelentős zöld szervezet például az Environmental Progress és a Breakthrough Institute alapítója.

A beszélgetés résztvevői: Michael Shellenberger, az „Apokalipszis soha” című könyv szerzője; Litkei Máté, a Klímapolitikai Intézet igazgatója, valamint Fekete Dávid a MCC Győri Képzési Központjának vezetője.

Az esemény nyelve angol, a szinkrontolmácsolás biztosított.