A Hulladékgyűjtés Világnapja alkalmából a Scruton "Két pohár bor" című eseménysorozatának vendége lesz Szebenyi Péter, Klímapolitikai Intézetünk zöld influenszere.

Az esemény szervezőit figyelmét felkeltette Szebenyi Péter munkássága, aki nap mint nap azon dolgozik, hogy a természet megóvása mindennapjaink részévé váljon. Zöld videótartalmat gyárt, edukációs előadásokat tart, valamint a hulladekvadasz.hu megálmodójaként aktívan részt vett, hogy egy tisztább és fenntarthatóbb bolygón éljünk. Mindezek mellett a Klímapolitikai Intézetünk munkatársa is.

Két pohár bor esemény a Hulladékgyűjtés Világnapja alkalmával arról beszélgetnek, hogyan lehet a hétköznapi életben környezettudatosabban élni, miként bátoríthatóak a nagyvállalatok a zöld gondolkodásmódra, és hogyan válthatunk életmódot.

Scruton eseménysorozata

"Két pohár bor” eseményünkön hónapról - hónapra izgalmas, a hivatásukban kiemelkedő és meghatározó személyiségeket invitálunk meg egy kötetlen beszélgetésre. Ezen estek alkalmával néhány pohár bor mellett mesélnek meghívott vendégek a hivatásukról és sikereikről.


Időpont: 2021. Szeptember 23. 19.00 óra
Helyszín: Scruton Közösségi Tér, 1054, Budapest, Zoltán utca 10.


A belépés ingyenes, regisztrációhoz kötött. Regisztrálni itt lehet.