Ahogy a természet, a klíma és a környezet állapota egyre népszerűbb témává válik, nehéz tagadni, hogy ez a vita egyre inkább az urbanizált és technokrata elitek aggodalmai és érzékenysége szerint formálódik, miközben azok hangjai, akik valóban tapasztalattal rendelkeznek a vidéki életmódról, a gazdálkodástól a különböző terepsportokig, egyre inkább perifériára szorulnak.

Ahogy Magyarország készül átvenni az Európai Unió Tanácsának elnökségét, és ahogy a gazdák tüntetései uralják a hírciklusokat Nyugat-Európában, Dr. Kovács Zoltán, a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár, jelenleg a 2024-es magyar EU-elnökség kormánybiztosa, korábban a 2021-es Vadászati és Természeti Világkiállítás kormánybiztosa, maga is vadász, megosztja nézőpontját arról, mi veszik el, ha elhanyagolják a vidéki tapasztalat hangját, és hogyan kaphatják vissza ezek a nézőpontok az őket megillető tiszteletet.

A panelrésztvevők:Dr. Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkárDr. Calum TM Nicholson kulturális antropológus

Helyszín: 1113 Budapest, Tas vezér utca 3-7., ScrutonIdőpont: 2024. február 13. 12:00-13:30

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A beszélgetés nyelve angol lesz.

Regisztrálni az alábbi linkre kattintva lehet.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!