A SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány idén már 30. éve dolgozik a magyarországi vállalkozói kultúra fejlesztése, a vállalkozók szakmai ismereteinek bővítése, a kisvállalkozások versenyképességének növelése érdekében. A mentorprogramja keretében segítik az agráriumban tevékenykedő vállalkozásokat is.

A Személyes Vállalkozói Mentorprogram keretében – amely az Országos Vállalkozói Mentorprogram keretében valósul meg – a vállalkozásoknak lehetőségük nyílik egy intenzív mentorálási folyamat keretében az üzleti elképzeléseik (a jelenlegi üzletmenet és a potenciális lehetőségek) egy másabb, külső nézőpontból történő áttekintésére.

A vállalkozó tanulhat a személyes mentora által megélt nehézségekből, azokból a kihívásokból, amelyeken ő már átment. Segítséget kaphat saját gondolatai fókuszálásához, támogatást döntései előkészítéséhez, több alternatíva kidolgozásával. Olyan eszközöket ismerhet meg a gyakorlatban, amelyekről az iskolapadban, a különböző tanfolyamokon már tanulhatott, de amelyeknek a "valós harci helyzetben" történő alkalmazását nem tanították meg (mint például a stratégiai-üzleti tervezési eszköztár, a modern marketing eszközök, a business networking, az ügyfél- és folyamatszemlélet). A mentor segít a látásmódot kiszélesíteni, új nézőpontot találni saját tapasztalatai és kapcsolatrendszere révén.

A jelentkezési határidő november 20! 

A részletekről ITT olvashat.