A Klímapolitikai Intézet az MCC Feszt előeseményeként újra megrendezi nagyszabású hulladékgyűjtési akcióját a Dunakanyarban, ahol minden résztvevő többszörösen jól jár. Mondjuk, miért!

Mindjárt az első és legfontosabb ok, hogy ha eljössz, neked köszönhetően megtisztul a Dunakanyar egyik legszebb tava és környéke, így szebbé és élhetőbbé teszed környezeted.

A második ok, hogy minden ilyen akciónk nagyon jó buli, hidd el! Nézd meg a tavalyi, esztergomi szemétszedésről készített videós élménybeszámolónkat, garantáltan át fog jönni az életérzés!

A harmadik ok, hogy Esztergom szuper hely! Hozd a barátokat, családot! A szemétszedési akciónkon való részvételt egy városnézéssel, akár egy kellemes ebéddel is össze tudjátok kötni délelőtt, aztán jöhet a munka :)))

Negyedik ok: a szemétszedés után maradhattok a Palatinus-tónál és csobbanhattok egyet ingyen a hűsító vízben.

Ötödik ok: minden résztvevő ingyen belépési lehetőséget, bérletet kap a július 28-30. közötti MCC Fesztre, ahol nagyszerű kulturális és szórakoztató programok várnak majd rád. 

Hatodik ok: részt vehetsz a szemétszedéssel egybekötött kincskereső játékunkban, amely alkalmával a legszerencsésebbek még több ajándékban részesülhetnek. A megtisztítandó területen ugyanis három PET-palackposta várja majd szerencsés megtalálóját. A palackpostában elrejtett üzenet felmutatásával többféle ajándékban részesülhetnek a "kincs" megtalálói.

A kincskereső játékunk nyereményei:

  • páros belépő Aquasziget Esztergom,
  • másnak felajánlható MCC Feszt belépő,
  • Scruton kávékupon,
  • könyvajándék,
  • egyéb tárgyi ajándékok.

A rendezvény mindenki számára nyitott, de regisztrációhoz kötött. A regisztrációs űrlap itt érhető el.

Várunk mindenkit szeretettel!