Az ESG egyre fontosabbá válik a világon, nemcsak Nyugaton, de a fejlett Keleten is. Az ESG-vel kapcsolatban az Európai Unió egyes szabályokat már életbe léptetett, másokat a közeljövőben véglegesítenek.

Egy biztos, a következő években a vállalkozások elsöprő többségét érinti majd valamilyen formában az ESG. Az ISO, az energiahatékonyság, a munkavédelem, a tűzbiztonság, a CSR, az esélyegyenlőség, a vállalati foglalkoztatáspolitika, és még ki tudja, vélhetően mi minden jelenik meg majd ezen betűszó égisze alatt a jövőben. Ennek ellenére a társadalom és a gazdasági élet számos érintett szereplője alig tud valamit a közelgő változásokról.

  • Mi az ESG?
  • Miért van rá szükség?
  • Lehetőségként vagy problémaként tekintsük rá?
  • Mi várható a világban, az Európai Unióban ezen a téren, és hogyan reagál Magyarország a kapcsolódó kihívásokra?

A Mathias Corvinus Collegium Klímapolitikai Intézete olyan konferenciát szervez, ahol ezekre a felvetésekre adunk választ, és ahol minden érintett szereplő képviselteti magát.

A hatóságok, a kormányzat, a pénzintézeti ágazat, a vállalati érdekképviselet, a tanácsadók, az akadémiai és elemzői világ, és természetesen maguk a vállalkozások is elmondhatják véleményüket az ESGről, és megoszthatják egymással hasznos tapasztalataikat Magyarország uniós elnöksége előtt.

ESG Konferencia Program

A konferencia programja elérhető ide kattintva!

Helyszín: 1113 Budapest, Tas vezér utca 3-7.

Időpont: 2024. június 4. 8:00 - 16:00

Regisztráció LEZÁRVA!

Sajnálattal közöljük, hogy a sokszoros túljelentkezés, a nagy érdeklődés miatt le kellett zárunk a regisztrációt.

Minden regisztrált érdeklődőt szeretettel várunk!